Jul 2024
DEN KLASSISKE JULEFROKOST
Minimum 8 kuverter
Vælg minimum 6 retter
Vælges der 5 retter er herunder tillægges der 5,- pr ret.
1. Marinerede sild m æg, tomat og karrysalat 25,-
2. Pandestegt (1 stk.) rødspættefilet med remoulade og citron (skal varmes) 30,-
3. Torsk i slør pyntet med æg og rejer 45,-
4. Kold røget laks m. røræg og asparges 45,-
5. Sprængt andebryst med mild peberrodscreme og syltede tranebær 40,-
6. Tartelet (1 stk.) m. høns i asparges 25,-
7. Glaseret skinke, grønlangkål og brune kartofler 45,-
8. Mørbradbøf med bløde løg champignon og surt 40,-
9. Ribbensteg med rødkål 35,-
10. Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder 20,-
11. Risalamande med kirsebærsauce 30,-
12. Vanilje Panna Cotta med bær 45,-
13. Brød og smør 20,-
JULE HYGGERETTER
Vælg 6 retter pr. person for 259,-
1 stk. 45,- per ret
Ved valg af 6 retter til en samlet kuvertpris skal alle i selskabet vælge ens retter.
1. Marineret sild serveret med karrysalat og vagtelæg
2. Mini stjerneskud – fiskefilet med dressing, pyntet med rejer, citron, caviart, salturt og dild
3. Torsk i slør pyntet med æg og rejer
4. Røget laks med ferskencreme, pyntet med skalotteløg, dild og blomster
5. Hønsesalat serveret med æbler og sprød bacon
6. Sprængt and med mild peberrodscreme og syltede tranebær
7. Slider med ribbensteg, aioli, rødkål, syltede agurker og rødløg
8. Serranoskinke med rygeostcreme, rugbrødscrumble, balsamico og urter
9. Dessert – valg mellem vanilje panna cotta med bær eller klassisk risalamande med mandler og kirsebærsovs
JULEPLATTE
Kun 179,- pr. platte